Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Högalids IF A-lag Herrar FO

Följ

A-lag Herrar FO

Följ oss för uppdateringar
Följ
Högalids IF
Fotboll
A-lag Herrar FO
Tabell
Lag M V O F P
1 Högalids IF 18 12 3 3 39
2 Sickla IF 18 10 3 5 33
3 Gustavsbergs IF FK 18 10 3 5 33
4 BK Gamla Karlbergare 18 8 5 5 29
5 Fotfolket FF 18 7 4 7 25
6 IK Sture/Tanto 18 7 4 7 25
7 Jarlabergs IF 18 6 3 9 21
8 Atletico Nacka FF 18 6 2 10 20
9 BK Yardies 18 5 3 10 18
10 Bondegatans Bajare FF 18 2 4 12 10

Match

Sickla IF

5 - 0
Nacka ip 2
21 maj 2017
17:00

Högalids IF

Referat

Referat: Sickla IF - Högalids IF

Ett lojt Högan mot ett taggat Älta. Vi ställde upp med 13 spelare igen, tyvärr så är det lite lite personal, om man får skador och det är varmt. Innan matchen så tyckte vi att vi hade ett skapligt lag. Nisse tillbaka som defensiv mittfältare och det gjorde han bra som vanligt, mer än godkänd. Anders tillbaka i målet igen, vilket kändes skönt. Anders kan absolut inte belastas för 5 baljor i baken, det kunde ha blivit flera om jag eller Capatoni stått. Anders du behövs verkligen där bak, men idag blir det bara godkänt. Du har skämt bort oss igenom åren med magnifika insatser, därav dom stora jätteförväntningarna på dig.
Femton minuter in i matchen baljade Sickla, vi stirrade boll som vanligt innanför straffområdet istället för att markera bort spelare. Jag tyckte vi var med bra i matchen och med lite tur hade vi kunnat ha haft ett noll istället för Sickla, men det var inte vår kväll. Så istället vart det två noll, efter att vi snubblat omkring på planen och med en ordentlig punka (läckage) på vår högersida. Men vi var fortfarande med i matchen. Efter ett hårt inlägg från kanten till Simon som utförde ett klassnummer när han chippade bollen millimeter från målkänning. Simon jag tycker du kan gå från matchen med högt buret huvud, du var definitivt en av dom mindre dåliga i Högan (mer än godkänd). Jag väntade faktiskt på en reducering så när tre noll kom på något konstigt sätt som jag inte förstår, hur i helvete vi kan ställa till det. Det får någon annan förklara, för jag förstår inte hur i helvete. Ja så var den halvleken slut i moll.
Funderingarna inför andra halvlek var hur vi skulle kunna täppa till vår högerkant och svaret fanns hela tiden på bänken i form av Henke. Henke gick in i andra halvlek och täppte till kanten med sin snabbhet och sitt stora hjärta. Henke gjorde en jättematch och tar titeln bästa Högalidare idag. Det kunde även ha varit Fredrik av samma anledning som Henke. Men med tanke på Henkes långa skadefrånvaro, så utförde du en underbar prestation utöver det vanliga. Vi låg verkligen närmare en reducering i andra än Sickla skulle dra ifrån ytligare. Så när stor Rapparen kom helt ren, fick bollen förbi målisen, så antecknade jag balja. Men det gjorde inte Älta, sprang ikapp bollen på mållinjen och fick den till hörna. Våra hörnor var hela tiden alldeles för långa och sterotypa. Vi måste träna hörnor på Långholmsplanen som är lika liten som Nacka IP 2, så att vi kan anpassa hörnorna till niomannaplaner. Men reduceringen skulle komma genom Emil som var helt klart onside enligt Jakop, som hade full koll vilket den utmärkta domaren tyvärr inte hade och blåste felaktigt för offside. Vi var på gång så när Älta fick in fyran så gick luften ur oss totalt, i alla fall mig. Vi orkade helt enkelt inte mobilisera mer med tretton man, punkan var fullbordad och fem noll kom som ett brev på posten. Jag tyckte faktiskt att det var skönt när domaren blåste av matchen, så att förnedringen äntligen fick ett slut.
Vad behöver vi träna på, det är väl ganska självklart för oss alla. Just det försvarsspelet inom hela laget, ingen skugga över vår backlinje eller målis. Framförallt måste vi sluta stirra boll och samarbeta. Det var flera gånger vi var tre Högalidare var runt en Sicklian på mittfältet och undrade vad han skulle göra. Jo han skulle slå upp en macka till sina forwards, vilket han gjorde helt ostörd. Varför går vi inte in och knuffar till honom medans en annan Höglalidare snor bollen. Hur kan man träna på det? Grabbar har ni någon ide. Vi måste också sätta av mer tid till att träna fasta situationer, vilka var bedrövliga idag.
Nä nu får vi sluta Älta om det här, man blir ju bara deprimerad.
Hälsar 99:an
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Erik Lundh 1 0 0 0 0 0
Erik Rappling 1 0 0 0 0 0
Fredrik Greiff 1 0 0 0 0 0
Henrik Ahnkron 1 0 0 0 0 0
Jacob Stenblom 1 0 0 0 0 0
Nicholas Riley 1 0 0 0 0 0
Nils Sjösten 1 0 0 0 0 0
Robin Castillo 1 0 0 0 0 0
Simon Rosenberg 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Anders Filhm 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

fre 8 sep 2017, 18:00 Högalids IF - Sickla IF 5 - 2